Liga 1

Fostul campion cu FCSB și CFR Cluj a dat verdictul: „Ei vor câștiga titlul”

Goalkeeeperul lituanian Giedrius Arlauskis (36 de ani) crede că FCSB va câștiga titlul în acest sezon

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Saturday, 16 December 2023

Goalkeeeperul lituanian Giedrius Arlauskis (36 de ani) crede că FCSB va câștiga titlul în acest sezon.

Giedrius Arlauskis, portarul care și-a anunțat recent retragerea din fotbal, crede că FCSB va fi campioană la finalul acestei stagiuni.

Lituanianul consideră și că golul marcat de Florinel Coman în minutul 51 al meciului CFR Cluj - FCSB, scor 1-1, a fost anulat pe nedrept de Sebastian Colțescu.

Giedrius Arlauskis: „FCSB va câștiga titlul”

„Părerea mea este că FCSB va câştiga titlul. Dacă va intra în formă după pregătirea din iarnă… Dacă-şi intră Gigi în mână… Am văzut fazele de la CFR Cluj - FCSB. La golul lui Florinel Coman am văzut furt. Made in România!

De ce să se supere cei de la CFR Cluj? Că arbitrul n-a dat gol? A fost «furt», între ghilimele. A fost o greşeală care a costat victoria. Nu poţi să faci asta!”, a spus Giedrius Arlauskis, pentru Fanatik.

Giedrius Arlauskis

Lituanianul a fost un om important al celor de la FCSB în sezonul 2014-2015, ultimul în care bucureștenii au ridicat trofeul de campioni. 

Acesta a spus că nu a fost interesat de bani în momentul în care a fost contactat de roș-albaștri. Singura lui condiție a ținut de durata contractului.

Giedrius Arlauskis: „FCSB nu se refuză”

Nici acum, când e FCSB, nu se refuză un asemenea club, după părerea mea. Discuția cu Argăseală... am venit, am zis că accept dar cu o condiție, să fie un contract pe un an, iar salariu să fie cât vreți voi, nu mă interesează. 

Nu am negociat, am spus că vreau un an, asta e condiția mea, să joc un an și să plec. Nu spun sumele, că după mă ceartă lumea că dau din casă”, a mai zis Arlauskis.

7 titluri de campion al Românieiare Giedrius Arlauskis: 5 cu CFR Cluj, unul cu FCSB, unul cu Unirea Urziceni

VIDEO. Gigi Becali, despre arbitrajul din CFR Cluj - FCSB 1-1: „Mă enervez și îmi fac păcate!”

>

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.