Media

La ce vă uitați în această seară: Singur acasă cu Kevin McCallister sau FCSB - Hermannstadt în Superligă? :D

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday, 16 December 2023

De la ora 20:00, trei dintre posturile de sport de la noi (Digi, Orange și Prima Sport) vor difuza meciul dintre FCSB și Hermannstadt, partidă contând pentru etapa 20 a Ligii 1.

Pe Pro TV, de la aceeași oră, telespectatorii vor putea vedea filmul tradițional de Crăciun, „Singur acasă 1”, în rolul principal Macaulay Culkin, cel care-l interpretează pe Kevin McCallister. 

Voi la ce vă veți uita? :D

FCSB - Hermannstadt e de la ora 20:00 pe Digi, Orange și Prima Sport

FCSB joacă ultimul meci din 2023 în fața propriilor suporteri, la București, pe Arena Națională. Doar un succes au reuşit bucureştenii în ultimele cinci meciuri jucate în campionat pe teren propriu. În rest au două remize şi două înfrângeri.

De partea cealaltă, sibienii sunt fără victorie în precedentele opt deplasări din SuperLiga României, interval în care au înregistrat şase rezultate de egalitate şi două partide pierdute.

FCSB şi Hermannstadt s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de sibieni, şase de către roş-albaştri, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

„Singur acasă 1”, de la ora 20:00, pe Pro TV

Milioane de oameni au văzut până acum filmul „Singur acasă” sau „Home Alone”, comedia lansată în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe 16 noiembrie 1990. Chiar și așa, pelicula difuzată în această seară de Pro TV este încă urmărită, chiar dacă telespectatorii o văd în fiecare an de Sărbători. 

Filmul „Singur acasă” a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur, bugetul peliculei a fost de 18 milioane de dolari, iar încasările în toată lumea au depășit 500 de milioane de dolari!

Timp de 12 săptămâni a fost lider de box-office și a doborât un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de până atunci. Pe imdb.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de recenzii, „Singur acasă” are nota 7,7! Votat de aproape 630.000 de utilizatori înregistrați.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.