Liga 1

Antrenorul care l-a sfidat pe Becali: „Făcea mereu invers față de ce zicea Gigi. Poate nu avea semnal”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 16 decembrie 2023

Giedrius Arlauskis, fostul portar de la FCSB, a oferit detalii din vestiarul roș-albaștrilor din sezonul 2014/2015.

Lituanianul retras în acest an din fotbal a jucat doar un an la FCSB, în care a câștigat și titlul, ultimul al roș-albaștrilor, în 2015. Atunci, antrenor era Costel Gâlcă, cel care nu l-a ascultat pe patronul Gigi Becali și a plecat deși a făcut tripla Liga 1 - Cupa României - Cupa Ligii.

Arlauskis: „Făcea invers față de ce zicea Gigi Becali”

„Ce ştiu, jucam pe Arena Naţională. Vorbim de atunci când era să pierdem campionatul. Ştiu foarte bine, la un meci a sunat Gigi să îl bage pe Bourceanu, mi se pare. Iar Gâlcă, să nu facă, l-a băgat pe Stanciu.

El făcea invers față de orice zicea Gigi. Poate nu era semnal. Dar voi sunteţi obişnuiţi”, a declarat Giedrius Arlauskis, potrivit Fanatik.

Niciodată nu am vorbit cu Gigi Becali între patru ochi. Atât de simpatic omul şi nu am reuşit să stau de vorbă. Când mai vin jucători la Steaua, merg la Palat. Eu nu am fost. N-am stat niciodată cu el. Când am câştigat titlul, am făcut show acolo cu Gigi. Chiar a venit şi la antrenament şi la şedinţe. Când a ieşit din puşcărie a venit direct la şedinţă.Eram la hotel. A făcut spectacol. Dacă n-am râs…

- Giedrius Arlauskis

VIDEO. A lucrat la FCSB și știe culise din vestiarul echipei » „Nu datorită lui Gigi s-au pierdut campionate! El e cel mai bun la fotbal”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.