Liga 1

Leo Grozavu, comentariu dur după Universitatea Craiova - Poli Iași: „Se apropie sărbătorile, toți sunt cu gândul la bilete, la vacanțe”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 16 decembrie 2023

Poli Iași a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova, reușind să obțină un punct (2-2), dar Leo Grozavu a avut motive de nemulțumire.

Antrenorul de la Poli Iași a vorbit la finalul meciului despre prestația elevilor săi. Și i-a criticat pentru prestația din prima repriză, însă s-a declarat bucuros de cum au reveni după pauză, de la 0-2.

Concluziile lui Leo Grozavu după  Universitatea Craiova – Poli Iași

„Am venit mai târziu la stadion. Am făcut o primă repriză modestă, am făcut multe greșeli tehnice, am dat pase simple la adversari. Dar am reglat totul la pauză, când am făcut două schimbări. E dificil să motivezi o echipă cu mulți străini. Se apropie sărbătorile, toți sunt cu gândul la bilete, la vacanțe. 

Toată lumea știe, când vii după o victorie... E mai ușor să pregătești un meci după o înfrângere. Când vii după victorie e relaxare. Dacă... Asta e la noi. Și dacă apeși pedala mai mult, lumea zice că ești nebun. Știu... 

Așa e la noi. Nu avem mentalitatea asta, să jucăm fiecare meci la intensitatea maximă. Asta dacă vrei ceva de la viață. Dacă nu, pierzi, câștigi... Dar nu ajungi la marea performanță”, a spus Leo Grozavu la PrimaSport.

Nu a fost o pauză agitată. De ce să fie? Nu puteam omorî pe nimeni. Am spus că nu am fost fost pe teren. Probabil în repriza a doua și jucătorii de la Craiova au crezut că s-a terminat jocul. Un punct nu înseamnă nimic la înjumătățire, dar e bun pentru moral. Îl felicit pe jucători pentru că au revenit de la 0-2.

 – Leo Grozavu 

VIDEO Poli Iași a egalat printr-o lovitură liberă spectaculoasă

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.