Liga 1

„Omul-voleu” e noul golgeter al Superligii » Execuție magistrală în FCSB - Hermannstadt, precedată de un moment de rătăcire

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 16 decembrie 2023

Darius Olaru (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al meciului FCSB - Hermannstadt, cu un voleu superb. Reușita a fost facilitată de o greșeală în defensiva sibienilor. Olaru a mai punctat o dată și a devenit golgeterul Superligii.

FCSB a fost formația mai activă în prima repriză a disputei de pe Arena Națională, dar fără să pună în pericol real poarta lui Căbuz. Tabela a fost deblocată în minutul 22, de execuția magistrală, cu piciorul stâng, a lui Darius Olaru.

VIDEO CU FAZA. Olaru, voleu încântător în FCSB - Hermannstadt

>

Acțiunea liderului din Superligă a pornit de la eroare mare în apărarea lui Marius Măldărășanu. Portughezul Ruben Fonseca a preluat la 35 de metri de propria poartă. A ținut prea mult de minge. Când a încercat să paseze, a fost deposedat de Băluță.

A urmat o combinație rapidă cu Tavi Popescu, Băluță a centrat la „bara a doua”, iar Darius Olaru a înscris superb, un șut din prima, cu piciorul stâng.

Căpitanul celor de la FCSB a mai înscris o dată. În minutul 45 s-a distrat cu întreaga defensivă sibiană. A simulat șutul în două rânduri, marcând tot cu piciorul mai slab, stângul.

Reușita confirmă forma bună pe care o traversează Olaru. Internaționalul tricolor a marcat cu un procedeu asemănător și runda trecută, în remiza 1-1 cu CFR Cluj. Atunci o făcea cu piciorul drept.

>

Cele două reușite de astăzi l-au transformat pe Olaru în noul golgeter al Superligii. Are 10 goluri și trece peste Chițu și Nistor.

Citește și alte știri de la FCSB - FC Hermannstadt:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.