Liga 1

Favoritul lui Becali vrea la echipa națională: „E cel mai mare vis al meu! Mă gândesc tot timpul”

+17 Foto
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 16 decembrie 2023

FCSB a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 3-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Alexandru Băluță (30 de ani) recunoaște că se gândește la echipa națională. 

Alexandru Băluță a pasat decisiv la golul de 1-0 din FCSB - Hermannstadt. Favoritul lui Gigi Becali este titular incontestabil la liderul din Superligă și speră să prindă un loc în lotul României la Euro 2024. 

Alexandru Băluță, după FCSB - Hermannstadt: „Naționala e visul meu”

„O gură mare de aer pentru noi. Sunt 3 puncte foarte importante. Am fost uniți astăzi, disciplinați, compacți. Asta cred că a făcut diferența. Hermannstadt joacă fotbal, pasează și mă bucur din suflet că am reușit să câștigăm astăzi. 

Sunt dezamăgit că nu marchez mai mult, toate la timpul lor. Mă bucur că reușesc să aduc un plus echipei. O să mă antrenez mai mult și să fiu mai atent în fața porții. 

Suntem cu toții uniți și cred că atunci când jucăm ca o echipă reușim să câștigăm. Mă bucur pentru toată lumea și le mulțumesc suporterilor că au fost prezenți”, a spus Alexandru Băluță la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Întrebat dacă speră la o revenire în tricoul echipei naționale, Băluță a fost sincer: „Cu siguranță mă gândesc. Cred că este cel mai mare vis al meu. Mă gândesc tot timpul. Important e să muncesc, să am continuitate și să dau același randament în continuare. Apoi vom vedea”.

VIDEO CU FAZA. Darius Olaru, gol încântător din voleu în FCSB - Hermannstadt 

>

Citește și alte știri de la FCSB - FC Hermannstadt:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.