Liga 1

Revenire de senzație după 7 ani: „Vreau să mă întorc aici. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu MM Stoica”

Jugurtha Hamroun și Nicolae Stanciu

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 17 decembrie 2023

Rămas fără echipă din luna mai, Jugurtha Hamroun (34 de ani), fost la FCSB, a declarat că își dorește să revină în fotbalul românesc și a anunțat că este în discuții cu „câteva cluburi” din Superligă.

Algerianul este gata să revină în fotbalul românesc, după ce a mai evoluat pentru Oțelul Galați și FCSB în trecut.

Jugurtha Hamroun: „O să încerc să revin în România în iarna asta. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu Meme”

„Mi-e dor de fotbal și o să încerc să revin în România în iarna asta. Vorbesc cu câteva cluburi din Superligă, de la mijlocul clasamentului. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului la stadion, încă am o relație bună cu Meme și mi-a dat invitație”, a declarat Jugurtha Hamroun, potrivit orangesport.

Atacantul algerian a plecat din România în vara lui 2016 la Al Sadd, inițial sub formă de împrumut, iar apoi transferat definitiv pentru două milioane de euro.

Hamroun a evoluat de-a lungul carierei pentru Guingamp, Burgas, Karabukspor, Oţelul, FCSB, Al Sadd, Al Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al Markhiya şi Al Khor.

Hamroun a ajuns la Oțelul Galați în ianuarie 2015, liber de contract după trei sezoane petrecute la Karabukspor. După 4 reușite în 11 meciuri pentru Oțelul, algerianul a semnat tot din postura de jucător liber de contract cu FCSB, club pentru care a evoluat un sezon și jumătate.

În tricoul „roș-albaștrilor”, algerianul a marcat 11 goluri în 43 de apariții în toate competițiile și a reușit să câștige Cupa Ligii în sezonul 2015-2016.

VIDEO. Darius Olaru, după FCSB - Hermannstadt 3-0: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.