Liga 1

Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”

Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 17 decembrie 2023

Transferat deja la FCSB, Luis Phelipe intră într-o scurtă vacanță. Nu va face parte din lotul ieșenilor pentru disputa din ultima rundă, chiar împotriva formației patronate de Gigi Becali.

Luis Phelipe este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Poli Iași în acest sezon, cu trei goluri și trei pase decisive în 19 partide.

Viorel Moldovan îl avertizează pe noul atacant al lui FCSB: „Să te odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă”

Viorel Moldovan a fost siderat de decizia lui Luis Phelipe de a intra în vacanță fix înaintea meciului cu FCSB și a avut un mesaj ironic pentru brazilian: „Să te odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă. Chiar îi sugerez să se odihnească bine. Să îşi pună zalele pe el!”, a declarat fostul internațional român, la Prima Sport.

Luis Phelipe: „La FCSB e greu să joci, sunt pregătit!”

Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi câştig locul în echipă. La FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea. Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine. E Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB. Inima mea este împărţită. Vor fi momente grele, sunt convins. Dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios. 
- Luis Phelipe

Înainte de a ajunge la Poli Iaşi Luis Phelipe a mai jucat la Paysandu, Botafogo, Nautico, Atletico Goianiense, dar și în Europa, în Austria la Liefering și în Elveția la Lugano.

VIDEO. Declarațiile lui Florinel Coman, după FCSB - Hermannstadt 3-0

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.