Altele

Două staruri ale înotului au confirmat că sunt împreună după un an de relație: „Nu am simțit nevoia să ne afișăm pe rețelele sociale”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 17 decembrie 2023

Australianul Kyle Chalmers (25 de ani) și norvegianca Ingeborg Loeyning (23 de ani) formează un cuplu de aproape un an, dar abia cum înotătoarea nordică a recunoscut acest lucru. 

Kyle Chalmers, campionul mondial en-titre în proba de 100 de metri liber, și-a găsit echilibrul pe toate planurile. Câștigător al aurului olimpic în 2016 la 100 m liber, australianul formează un cuplu cu norvegianca Ingeborg Loeyning. Deși existau zvonuri despre relația lor, abia acum a venit confirmarea. „Da, suntem un cuplu de ceva vreme, de anul trecut din decembrie”, a spus ea pentru un ziar din țara sa natală.

GALERIE FOTO. Ingeborg Loeyning a confirmat relația cu Kyle Chalmers

Pentru a se pregăti mai bine, dar și pentru a fi alături de Kyle, Ingeborg s-a mutat în Australia. „Nu am simțit nevoia să ne afișăm relația pe rețelele sociale. Înotul e un sport foarte popular în Australia, iar Kyle m-a avertizat că o să existe presiune, dar deocamdată lucrurile au decurs cu liniște și calm”, a mai spus înotătoarea din Norvegia.

Chalmers a confirmat și el relația, dar în modul său, purtând la o competiție în Japonia zilele trecute o cască pe care era scris numele norvegiencei.

Kyle Chalmers a câștigat proba de 50 m liber la Open-ul Japoniei FOTO Imago

Ingeborg Loeyning: „Vrei să poți să-ți controlezi corpul, să înțelegi cum funcționează și să-i înțelegi posibilitățile”

Ingeborg Vassbakk Loeyning este una dintre speranțele înotului norvegian. În vârstă de 23 de ani, ea speră să obțină o medalie pentru țara sa la Jocurile Olimpice.

Una dintre calitățile ei este faptul că este foarte flexibilă. „Nu am fost tot timpul așa. Până la urmă e un proces, ca orice în viață. Ajungi bun într-un domeniu în care te antrenezi. Totul este despre a găsi o formă de antrenament pe care să o explorezi. Vrei să fii într-o formă bună, nu doar o înotătoare, vrei să poți să-ți controlezi corpul, să înțelegi cum funcționează și să-i înțelegi posibilitățile", a spus ea.

Kyle Chalmers, implicat într-un scandal amoros anul trecut

Chalmers s-a ferit să vorbească despre noua sa relație și pentru că în 2022 a trecut printr-un scandal. În timpul Jocurilor Commonwealth, el a primit mai multe întrebări despre posibilul „triunghi amoros” dintre el, Emma McKeon and Cody Simpson decât despre evoluția sa. Chalmers și McKeon au fost împreună pentru o scurtă perioadă în 2021, apoi înotătoarea a intrat într-o relație cu Simpson. Chalmers a dezvăluit că tot acel scandal l-a afectat extrem de mult, mai ales că multe voci l-au criticat pentru că a întreținut acest subiect.

Citește și alte știri despre înot: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.