Liga 1

„Am un semn de întrebare”. Dan Nistor îl atacă pe Istvan Kovacs, după înfrângerea lui U Cluj cu Oțelul Galați

Dan Nistor (35 de ani), mijlocașul Universității Cluj, a contestat arbitrajul, după ce echipa sa a fost învinsă, scor 0-1, de Oțelul Galați.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 17 decembrie 2023

Dan Nistor (35 de ani), mijlocașul Universității Cluj, a contestat arbitrajul, după ce echipa lui a fost învinsă, scor 0-1, de Oțelul Galați. 

Dan Nistor a făcut referire la faza din minutul 88, când tânărul Filip Ilie a reușit să marcheze, dar golul a fost anulat de VAR pe motiv de ofsaid.

Fotbalistul a contestat și cartonașul galben pe care „centralul” Istvan Kovacs i l-a arătat în prelungirile partidei. Nistor a ajuns la 4 cartonașe galbene și va fi suspendat în derby-ul cu CFR Cluj, programat joi, 21 decembrie, de la 19:45.

Dan Nistor, după ce U Cluj a fost învinsă de Oțelul Galați:

„Am făcut o primă repriză destul de slabă. A doua a fost mult mai bună. Nu știu dacă acel gol a fost anulat pe drept. Am un semn de întrebare. Păcat că nu am câștigat astăzi acasă. 

Din păcate, acasă nu reușim să ne desprindem cum o facem în deplasare. Am făcut un joc destul de modest din păcate, dar asta este viața, trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe. 

Îmi pare rău, dar și arbitrul... la primul fault mi-a dat galben. Nici n-ai voie să vorbești cu el. Parcă ar fi Dumnezeu. Are capul mai pe sus. Trebuie să-l respectăm, că el e îmbrăcat în negru. 

Acest meci se joacă cu inima pentru suporteri, sunt convins că vor veni în număr destul de mare. Trebuie să le facem această bucurie, că tot vine Crăciunul”, a spus Dan Nistor, pentru Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.