Liga 1

Suspiciuni în direct » Mihai Stoica, foarte contrariat, după ce a primit confirmarea în cazul Colțescu: „Dar unde a dispărut Găman?!”

Mihai Stoica a comentat delegarea lui Sebastian Colțescu la FC Botoșani - Dinamo, ultimul meci al rundei cu numărul 20 din Superligă.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 17 decembrie 2023

Mihai Stoica a comentat delegarea lui Sebastian Colțescu la FC Botoșani - Dinamo, ultimul meci al rundei cu numărul 20 din Superligă. 

  • CONTEXT: Minutul 52 al meciului CFR Cluj - FCSB, scor 1-1, a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

Tabăra celor de la FCSB a contestat vehement decizia luată în colaborare de George Găman (VAR) și de Sebastian Colțescu („central”). Mihai Stoica a anticipat faptul că cei doi vor fi delegați și în runda cu numărul 20. A avut dreptate pe jumătate, doar în cazul lui Colțescu. 

Mihai Stoica, după delegarea lui Sebastian Colțescu la Botoșani - Dinamo

„Colțescu are meci mâine, Botoșani - Dinamo. Ce s-a întâmplat de Găman a dispărut? Știu sigur că era delegat. Ce s-a întâmplat de s-a schimbat?”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Dan Udrea, moderatorul emisiunii, a intervenit: „E posibil ca dezvăluirea făcută de dumneavoastră să fi schimbat ceva? Există și varianta lui Marius Avram, conform căreia Colțescu a fost nemulțumit că a fost chemat de Găman. Atunci când arbitrii sunt chemați la VAR, recomandarea este să schimbe decizia. E recomandare din partea șefului Comisiei”. 

Mihai Stoica a concluzionat: „Atunci se traduce așa. A greșit Găman că l-a chemat, Colțescu a urmat indicațiile prețioase și a schimbat decizia. Atunci e delegat, a făcut foarte bine. Își încasează baremele, a făcut foarte bine”. 

VIDEO. Darius Olaru, după FCSB - Hermannstadt: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.