Liga 1

„Ne oprim aici, mai bine așa” » Camora, declarație misterioasă la finalul interviului

Sepsi - CFR Cluj 2-1. Mario Camora, căpitanul clujenilor, a fost devastat după înfrângerea de la Sf. Gheorghe și a avut un discrus dur la final.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 17 decembrie 2023

Sepsi - CFR Cluj 2-1. Mario Camora, căpitanul clujenilor, a fost devastat după înfrângerea de la Sf. Gheorghe și a avut un discurs dur la final.

Fundașul stânga a încheiat flash-interviul cu o declarație misterioasă. „Ne oprim aici, mai bine așa”, a spus Camora, înainte să încheie discuția cu reporterul.

Camora: „Așa nu se mai poate! Nimic nu mai merge”

„Am luat primul gol, apoi am căzut psihic. Nu mai știu ce să spun. E un moment greu. Am avut multe meciuri fără victorie, azi am avut 1-0, 3-4 ocazii singuri cu portarul, dar nu am dat gol. Nici în insolvență nu s-a întâmplat așa ceva. Trebuie să facem mai mult, să fim mai concentrați! 

Nu e primul meci. Cu Craiova, UTA, am ratat mult. Puteam să avem 6 puncte în plus. Nu am reușit, plecăm cu o înfrângere. Așa nu se mai poate. Echipa joacă bine. Am avut 3-4 ocazii clare. Dar dacă nu dai, până la urmă primești. Sincer, nu mai știu ce să spun. 

Sunt foarte supărat. Nimic nu mai merge! Suntem foarte supărați. Ne oprim aici, mai bine așa”, a declarat Camora la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

CFR Cluj a avut 1-0, dar Sepsi a întors în 15 minute. Echipa lui Mandorlini a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie și a rămas la 8 puncte în spatele liderului FCSB.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.