Liga 1

Mandorlini l-a înfruntat pe reporter: „Că zici tu?! Sau cine zice?”

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 18 December 2023

Sepsi a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, în runda cu numărul 20 din Superligă. Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul grupării „feroviare”, a avut o reacție nervoasă când a fost întrebat despre o eventuală demitere. 

CFR Cluj a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie și rămâne pe locul secund doar pe fondul rezultatelor slabe avute de Universitatea Craiova și Rapid. Andrea Mandorlini simte tot mai mult presiunea. 

Andrea Mandorlini, după Sepsi - CFR Cluj 2-1

„Aveam meciul în mână, câștigam, apoi am făcut două greșeli. E păcat, e dificil să comentez. Conduceam cu 1-0, am avut ocazie de a marca al doilea gol. Este greu de vorbit. Am suferit puțin, am condus cu 1-0, apoi s-a întâmplat ce ați văzut.

Ultimele noastre goluri au fost înscrise doar de mijlocașii centrali. E inutil să ne gândim la ce se va întâmpla în iarnă, trebuie să ne gândim la ce urmează etapa viitoare, cu U Cluj.

Meciul de azi e de tristă amintire, vom vedea joi”, a spus Andrea Mandorlini la „Sport Report” de la Orange Sport. 

Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere, Mandorlini l-a înfruntat pe reporter: „Demis? Cine? Eu? Din ce motiv să fiu demis? Că zici tu? Sau cine zice? Sincer, eu sunt antrenor și consider că sunt unul inteligent”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Sepsi - CFR Cluj

+29 Foto
Sepsi - CFR Cluj/ foto: Bogdan Bălaș

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.