Liga 1

Bernd Storck a numit faza-cheie a meciului cu CFR Cluj: „Acolo s-a decis totul”

Sepsi - CFR Cluj 2-1. Bernd Stork, antrenorul covăsnenilor, a comentat victoria echipei lui și revenirea de la 0-1.

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 17 December 2023

Sepsi - CFR Cluj 2-1. Bernd Stork, antrenorul covăsnenilor, a comentat victoria echipei lui și revenirea de la 0-1. Neamțul are 3 victorii din tot atâtea meciuri în campionat. 

Storck i-a lăudat pe cei doi marcatori ai lui Sepsi, Kallaku și Damașcan, ambii intrați în repriza a doua, și susține că „faza-cheie” a meciului a fost ratarea lui Bîrligea singur cu Niczuly, când CFR Cluj avea 1-0 și se putea desprinde.

Berd Storck, după Sepsi - CFR Cluj 2-1: „Acolo s-a decis meciul”

„A fost o muncă grea, nu mi-a plăcut prima repriză, am fost prea pasivi. Am vorbit cu echipa la pauză și am jucat mai ofensiv. Am schimbat sistemul la pauză. Trebuie să fim onești, au ratat o mare ocazie, o minge salvată de portarul nostru. Asta e faza-cheie a meciului. Jucătorii care au intrat meritau să macheze, după cum au lucrat la antrenament. 

Am avut mai multe ocazii când am băgat jucători proaspeți. Am fost mai concentrați în benzi. Fundașii laterali au deschis mai bine jocul. Am jucat bine împotriva celor doi atacanți ai lor. Acum trebuie să ne calmăm. 

A fost veselie în vestiar, dar să ne liniștim. Pas cu pas trebuie să facem lucrurile bine. Vrem să terminăm anul cu un rezultat bun. După ultimul meci voi discuta cu conducerea despre transferuri, să vedem ce e de făcut”, a declarat Bernd Storck, la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.