Liga 1

Doi foști internaționali, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „E preocupant acest trend”

Elias Charalambous și Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 18 December 2023

După Sepsi - CFR Cluj 2-1, Viorel Moldovan și Florin Răducioiu au dezvăluit ce-i îngrijorează în privința fotbalului din România.

Cei doi foști internaționali au vorbit despre antrenorii străini din campionatul nostru și consideră că este îngrijorător numărul mic de tehnicieni români. 

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „Nu au adus foarte multe”

„Sunt foarte mulţi şi nu au adus foarte multe. Nu am nimic cu antrenorii străini, am fost şi noi străini la alte echipe. Dar e preocupant acest trend. 

Craiova are străini, Sepsi la fel. FCSB și ea. Bine, mă rog, acolo e o situaţie mai inedită, mai deosebită”, a spus Răducioiu în direct la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat de GSP.ro și PrimaSport.

A fost completat de Viorel Moldovan: „Sunt din ce în ce mai mulţi antrenori străini. Nu am nimic împotrivă şi chiar mă bucur că vin antrenori. 

Dar sper că aceşti antrenori străini, care sunt la noi în ţară, să ridice nivelul campionatului, să aducă un plus din punct de vedere al filosofiei de joc, al conceptului fotbalistic modern şi să învăţăm şi noi de la ei”. 

FCSB (Elias Charalambous), CFR Cluj (Andrea Mandorlini), Universitatea Craiova (Ivaylo Petev), Rapid (Cristiano Bergodi), Sepsi (Bernd Storck), Dinamo (Zeljko Kopic) sunt echipele din Superligă care au antrenori străini. 

VIDEO Gol controversat în Sepsi - CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.