Liga 1

Reacție imediată a fostului mare arbitru după scuzele publice ale lui Vassaras: „Un curent nou, semn de normalitate!”

Kyros Vassaras

Articol de Marius Mărgărit, Daniel Grigore  —  luni, 18 decembrie 2023

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (73 de ani) salută decizia lui Kyros Vassaras, șeful arbitrajului românesc, de a prezenta scuze în numele CCA pentru greșeala de la Sepsi - CFR Cluj 2-1.

Sepsi a câștigat meciul contra CFR-ului printr-un gol care nu trebuia validat, înscris cu contribuția lui Mario Rondon, care se afla în poziție de ofsaid.

În această dimineață, Kyros Vassaras a luat măsuri. Grecul din fruntea CCA a anunțat că arbitrii implicați în decizie vor fi reținuți de la delegări și a prezentat scuze publice, în numele CCA, față de clubul păgubit, CFR Cluj.

Adrian Porumboiu: „Salut gestul domnului Vassaras. Gest de fair-play”

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, salută într-o reacție pentru GSP.ro decizia lui Vassaras de a admite public greșeala arbitrilor.

„E un curent nou, felicitări domnului Vassaras că și-a prezentat scuze în numele CCA pentru această greșeală. Ăsta este semn de normalitate, să recunoști când greșești.

În dinamica jocului a fost un ofsaid mic, dar cei din camera VAR au avut posibilitatea să-l analizeze și să ia decizia corectă.

Au tras liniile greșit, trebuia să-și dea seama că este ofsaid. Problema este că Vassaras nu le poate da înapoi punctul celor de la CFR, dar salut încă o dată gestul lui de a recunoaște greșeala, un gest de fair-play”, a comentat Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO cu golul victoriei din Sepsi - CFR Cluj

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.