Liga 1

Gigi Becali îl aduce înapoi pe Malcom Edjouma! Și i-a pregătit un nou post: „Acolo îl bag”

Malcom Edjouma // foto: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 18 December 2023

Francezul Malcom Edjouma (27 de ani) ar putea reveni în iarnă la FCSB. Iar Gigi Becali are un plan special pentru mijlocașul central de profil defensiv.

Edjouma e împrumutat de FCSB la Bari (Serie B), dar nu impresionează. Are un gol în 15 meciuri, iar italienii, care l-au împrumutat pentru 200.000 de euro, ar putea să-l trimită înapoi în iarnă și să nu activeze clauza de 600.000 de euro.

Gigi Becali are un plan special pentru Malcom Edjouma

Becali spune acum că e dispus să-l primească înapoi pe Edjouma. Și spune că-l va folosi ca atacant.

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus?  Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurență. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluță... Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Gigi Becali a mai avut acest plan

Și în februarie 2022 Gigi spunea că vrea să joace cu Malcom pe postul de atacant.

„Eu m-am tot gândit să-l băgăm atacant pe Malcom Edjouma, dar nu vor ei (n.r. colaboratorii de la FCSB). Tot m-am gândit, dar nu vor ei. Au zis că ne facem de râs. Bine, mă, înseamnă că am vorbit o prostie. El e cel mai bun închizător din România, eu așa cred”, spunea Becali atunci.

Sezonul 2022-2023 a fost unul excelent pentru Ejdouma. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, cu 11 goluri în 40 de meciuri. Cu toate astea, Becali a făcut tot ce a putut pentru a-l scoate din echipă.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Hermannstadt 3-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.