Liga 1

„Hai să-l lucrăm că noi n-avem nicio putere!” » Dezvăluiri incredibile din culise despre „mazilirea” lui Pițurcă de la Steaua

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 18 decembrie 2023

Leo Strizu, fostul antrenor principal al FCSB, a povestit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre relația pe care acesta a avut-o, de-a lungul anilor, cu Mihai Stoica. Legătura dintre cei doi începe la Galați, acolo unde au lucrat împreună.

„Am făcut multe la Galați. Am scăpat echipa de la retrogradare. S-o menținem... Acolo sunt nopți nedormite! Știți cum se lucra înainte când trebuia să te bați cu Piatra Neamț, cu Bistrița, cu fel și fel de echipe. Noi nu aveam nici bani, nici putere, doar puține cunoștințe”, își începe Strizu dezvăluirile.

>

„În ultimul an a trebuit să ne batem cu Timișoara, cu Rocarul cu un patron cu bani. Prin prietenii, prin diverse mici șmecherii. Greu... Erau și reciprocități, erau și banii care erau bani, nu erau la vedere, dar circulau. Trebuia să beneficiezi de un arbitraj corect, să mai beneficiezi de un altfel de rezultat cu echipele cu care erai în bătaie. Noi le luam și analizam ce șanse avem”, a povestit fostul colaborator al lui Becali și MM Stoica, în cadrul emisiunii.

Leo Strizu: „MM-ul nu-și găsea locul pentru că Piți conducea”

Apoi, Leo Strizu a povestit ce s-a întâmplat în momentul când a plecat de la Oțelul Galați și a ajuns la Steaua. „Când am venit prima dată la Steaua, 80% decidea Piți ce înseamnă echipă. MM-ul nu-și găsea locul pentru că Piți conducea. El era învățat ca la Galați, să decidă absolut totul. Mergem în deplasare, stăm acolo, facem aia, facem aia... aici nu se mai putea pune problema. Pițurcă hotăra tot”, a spus fostul „principal”.

Însă lucrurile s-au schimbat radical și „atunci prietenia s-a stricat”. Care au fost motivele „divorțului”? „După o anumită perioadă îmi zice să stăm de vorbă. «Te urci cu mine în barcă?». «Păi, nu suntem în barcă? Ne-am dat jos?». «Hai să-l lucrăm pe Piți că noi n-avem nicio putere!». N-am fost de acord și-acolo s-a rupt relația”, a mai povestit fostul antrenor al FCSB.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.