Liga 1

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vrea la FCSB: „Nu mi-a plăcut! E un fel de Rotariu”

Gigi Becali

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 18 decembrie 2023

Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul lui FCSB, s-a răzgândit în privința lui Ermal Krasniqi (25 de ani), care îl impresionase inițial la CFR Cluj. 

După remiza din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB, Gigi Becali declarase că este dispus să negocieze cu Nelu Varga pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Mijlocașul kosovar a fost comparat cu Dorin Rotariu (28 de ani), fotbalist de care vrea să scape cu orice preț în această iarnă.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Ermal Krasniqi la FCSB

După ce a aflat de dorința Rapidului de a-l achiziționa pe Ermal Krasniqi, Gigi Becali a declarat că e dispus să renunțe la kosovar în favoarea rivalilor.

„Lasă să îl ia Rapidul. Nu îl mai vreau, îl las. Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite, îi las pe ei să-l ia pe ăsta. Sunt băiat bun. Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali: „Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe Krasniqi”

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, de care mi-era mie frică. Ăla din stânga, ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie! Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB 1-1.

1,4 milioane de euroeste cota de piață a lui Ermal Krasniqi, potrivit Transfermarkt

Gigi Becali, declarații despre ce-i așteaptă pe nou-veniții la FCSB: „Vreau să dea probă la locul de muncă”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.