Liga 1

Colțescu a comis-o și în Botoșani - Dinamo » Un penalty clar ignorat și o fază controversată în celălalt careu: „Hoților!”

+5 Foto
„Centralul” Sebastian Colțescu, asistat din camera VAR de Horațiu Feșnic, au ignorat ambele momente.

Articol de Ioana Mihalcea, Adrian Jitea  —  luni, 18 decembrie 2023

Dinamo a cerut un penalty în minutul 16 al meciului de la Botoșani. Un sfert de oră mai târziu a venit rândul moldovenilor să se plângă de arbitraj. „Centralul” Sebastian Colțescu și Horațiu Feșnic, aflat în camera VAR, au ignorat ambele momente. 

Sebastian Colțescu a fost delegat în runda cu numărul 20 din Superligă, în ciuda controversei în care a fost implicat săptămâna trecută. „Centralul” a decis atunci anularea golului decisiv marcat de Florinel Coman contra lui CFR Cluj, la scorul de 1-1. 

Dinamo a cerut penalty în meciul cu FC Botoșani

Colțescu n-a avut un meci liniștit nici astăzi, la Botoșani. În minutul 15, Junior Pius a câștigat un duel aerian contra lui Dennis Politic, la 7 metri de propria poartă. A respins mingea cu un procedeu ciudat, cu brațul ridicat aproape de nivelul capului. 

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

La finalul acțiunii, Horațiu Feșnic a simțit nevoia să analizeze momentul în camera VAR. A durat mai bine de un minut, iar decizia din teren a fost menținută.

Reluările nu au lămurit dacă Pius a lovit mingea cu brațul sau a fost un procedeu regulamentar, cu capul. 

FOTO. Și gazdele l-au acuzat pe Colțescu

În minutul 33, Kablan N'Goma a pătruns în careul „câinilor”. A dat mingea printre Politic și Josue Homawoo. 

Cel din urmă l-a călcat pe piciorul drept, apoi i-a pus și o piedică. Colțescu n-a remarcat momentul. Surprinzător, nici din camera VAR n-a existat vreo reacție.

VIDEO. Colțescu, înconjurat de fotbaliștii Botoșaniului în drumul spre vestiare

>

Imediat după fluierul final al primei reprize, Colțescu a fost înconjurat de fotbaliștii lui FC Botoșani. „Centralului” i s-a cerut socoteală pentru penalty-ul nedat. Suporterii gazdelor l-au înjurat fără oprire. Nici asistenții nu au scăpat: „Tușierul nu vede, dar tu de ce nu te duci la VAR? Hoților!”.

VIDEO. FC Botoșani - Dinamo » Reacția „câinilor” după golul superb al lui Dennis Politic

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.