Liga 1

Mandorlini e cu bagajele la ușă! Avertismentul șefilor de la CFR Cluj: „Suntem nemulţumiţi”

Andrea Mandorlini/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 18 decembrie 2023

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a anunțat că în iarnă va exista o analiză în cadrul clubului pentru a stabili unde s-a greșit în acest sezon. Ardelenii au 8 meciuri la rând fără victorie și sunt la 8 puncte sub liderul FCSB.

Printre cei vizați de analiză se numără și antrenorul Andrea Mandorlini, venit la CFR Cluj în vară, după plecare lui Dan Petrescu. Italianul ar risca să fie demis, întrucât rezultatele nu sunt mulțumitoare pentru cei din conducerea echipei din Gruia.

Cristi Balaj: „Facem o analiză în iarnă. Antrenorul e ținut de rezultate”

„Orice antrenor e ţinut de rezultate. Nu s-a pus în discuţie plecare lui momentan şi am demonstrat că suntem un club civilizat, dar nu s-a întâmplat niciodată să avem o serie atât de lungă de insuccese. În iarnă vom face o analiză şi vedem care va fi decizia cea mai bună. 

Orice meci e important. Suntem nemulţumiţi de rezultate, dar e o culpă comună, nu e doar vina antrenorului”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Orange Sport.

Mandorlini l-a înfruntat pe reporter: „Că zici tu?! Sau cine zice?”

Mandorlini a avut o ieșire necaracteristică în timpul interviului de la finalul meciului cu Sepsi, scor 1-2. Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere, italianul l-a înfruntat pe reporter: 

„Demis? Cine? Eu? Din ce motiv să fiu demis? Că zici tu? Sau cine zice? Sincer, eu sunt antrenor și consider că sunt unul inteligent”.

VIDEO cu golul controversat din Sepsi - CFR Cluj 2-1, marcat de Damașcan

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.