Campionate

Legendarul Marcelo o așteaptă pe City în finală: „Va fi cel mai important meci din viețile noastre”

Marcelo/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 19 decembrie 2023

Marcelo (35 de ani), fundașul stânga de la Fluminense, a vorbit despre calificarea în finala Campionatului Mondial al cluburilor. Acolo, echipa braziliană va întâlni câștigătoarea meciului Urawa - Manchester City (azi, ora 20:00).

Fluminense, câștigătoarea Copei Libertadores 2023, a trecut în semifinala de la CM al cluburilor de Al Ahly, cu 2-0. Cu Marcelo titular, echipa din Brazilia speră să obțină un nou trofeu vineri, când are loc finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

Marcelo: „Finala va fi cel mai important meci din viețile noastre”

Marcelo, care are 3 astfel de trofee în palmares, a caracterizat ultimul act ca fiind „cel mai important meci din viețile noastre”.

„În cariera mea mi-am respectat întotdeauna adversarii. City este cu siguranță favorită, dar și cealaltă echipă (Urawa DR) a câștigat ceva pentru a ajunge aici. Suntem în finală și suntem pregătiți pentru orice. Este cel mai important meci din viața noastră și vom da totul pentru a câștiga.

Fiecare meci este o provocare. Nu am ajuns aici pentru că am fost invitați, ci pentru că avem merite. Pentru a juca într-o astfel de competiție trebuie să câștigi un trofeu foarte important. Ne bucurăm cu toții pentru victorie”, a declarat Marcelo, citat de TyC Sports.

VIDEO cu rezumatul meciului Fluminense - Al-Ahly 2-0 » Brazilienii sunt în finala Campionatului Mondial al cluburilor

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.