Tenis

Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

+27 Foto
FOTO: Instagram @Simona Halep

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 19 December 2023

Simona Halep (32 de ani) și-a vândut vila din Snagov pe care o scosese pe piață în noiembrie.

Pe site-ul agenției imobiliare pe care a apărut anunțul se specifică „proprietate vândută” în dreptul vilei din Snagov. 

Prețul cerut de Halep era de 4,4 milioane de euro. Deși suma obținută poate diferi, e clar că e de ordinul milioanelor de euro. 

O adevărată lovitură financiară dată de Simona în timp ce e suspendată din tenis și așteaptă procesul de la TAS în privința cazului de dopaj în care e implicată

GALERIE FOTO. Cum arată vila de la Snagov vândută de Simona Halep

Halep a vândut vila unde a organizat petrecerea dinaintea nunții cu fostul ei soț, Toni Iuruc. 

În vila de la Snagov, care a fost listată oficial pe site-ul unei agenții imobiliare, se află o cameră specială pe care Toni Iuruc a amenajat-o pentru toate trofeele câștigate de Simona în carieră

Vila cu 9 camere se află pe malul lacului Snagov, are o suprafață 420 mp și este compusă din living cu deschidere către piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele au vedere spre lac.

Vila dispune și de o piscină situată în fața livingului, dormitoare pentru personalul de întreținere, ponton pe malul lacului, cu acces direct la lacul Snagov și garaj pentru ambarcațiuni.

Simona Halep și-a amenajat și un teren de tenis în curtea vilei, ca reacție la perioada din urmă cu câțiva ani, când i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis.

Potrivit site-ului oficial WTA, Simona Halep a strâns în carieră, exclusiv din tenis, 40.203.437 de dolari. Este a treia cel mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie, după Serena Williams (94.816.730 milioane de dolari) și Venus Williams (42.595.397).

VIDEO cu vila din Snagov vândută de Simona Halep

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.