Liga 1

Dinamo, recompensă după victoria cu Botoșani » Suporterii au luat cu asalt site-ul de bilete

După victoria lui Dinamo de la Botoșani, scor 2-0, vânzarea biletelor pentru partida cu Voluntari a crescut semnificativ.

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  marţi, 19 decembrie 2023

După victoria lui Dinamo de la Botoșani, scor 2-0, vânzarea biletelor pentru partida cu Voluntari a crescut semnificativ.

  • Dinamo - Voluntari are loc vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo înfruntă Voluntari pe Arcul de Triumf, în ultimul meci al anului pentru „câini”. Dacă la ultimele meciuri acasă asistența „câinilor” a fost tot mai scăzută, suporterii au prins din nou încredere în trupa lui Zeljko Kopic.

A sporit vânzare bilteletor pentru Dinamo - Voluntari

Pe lângă cei 2.600 de dinamoviști care au abonament, alți 1.000 și-au cumpărat deja bilete pentru duelul cu Voluntari, potrivit surselor GSP. Vânzarea de tichete s-a „dezmorțit” după victoria de la Botoșani, prima a lui Dinamo după 121 de zile.

Ultimul succes data din august, de la meciul tur cu Voluntari. Atunci, echipa roș-albă se impunea cu 3-2, cu noroc, Sigurjonsson ratând un penalty în prelungiri.

În acest timp, Dinamo bifase 10 înfrângeri și 3 remize. La meciul cu U Cluj, 0-1, ultimul disputat acasă de „câini”, chiar pe Arcul de Triumf, au asistat 2.050 de suporteri, număr oficial.

Acum, având în vedere și că meciul se dispută vineri seara, numărul de fani care vor asista la meciul cu Voluntari va fi mult superior celui de la partida cu U Cluj.

Cât costă biletele la Dinamo - Voluntari:

  • PCH: 35 RON
  • Tribuna 2: 50 RON
  • Tribuna I: 90 RON (central) & 60 RON (lateral)
  • VIP: sold-out

„Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la “Arcul de Triumf”, după programul: 22 decembrie: 12:00 – 21:15”, a transmis Dinamo.

VIDEO. Bucuria jucătorilor lui Dinamo la golul lui Abdallah cu Botoșani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.