Liga 1

Și Andrei Nicolescu se ia de Vassaras: „Nu e normal un astfel de tratament!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 19 decembrie 2023

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat dur după ce a văzut comunicatul emis de Kyros Vassaras. 

După gafa care a decis meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1, CCA a emis un comunicat. A anunțat că va opri de la delegări brigada și și-a prezentat scuze pentru greșeală. Iar după Gigi Becali, care l-a atacat pe Vassaras, și Andrei Nicolescu s-a luat de grec. 

El a făcut referire la faza controversată din Botoșani - Dinamo 0-2, când „câinii” au cerut penalty. 

Și Andrei Nicolescu se ia de Vassaras 

„Din păcate, în continuare suntem tratați de către arbitri la «și alții». Fazele noastre sunt apreciate cu foarte multă lejeritate. Este un nou semnal de alarmă. 

Încă nu suntem apreciați ca toți ceilalți participanți la competiție, ceea ce nu poate decât să ne supere, pentru că nu se poate ca tratamentul să fie diferențiat pe echipe. Nu se poate ca domnul Vassaras să iasă pentru anumite echipe și să răspundă, să prezinte scuze, și pe alte echipe să le ignore total. 

Nu e normal ca un astfel de tratament să se întâmple într-o competiție în care toate competitoarele au aceleași drepturi. Merita și Dinamo un răspuns. 

La meciul de aseară a fost penalty clar în minutul 14, mai clar decât cel pe care l-am primit la Oradea împotriva noastră, în minutul 95. Suntem tratați la «și alții». Nu aștept nicio scuză, aștept să fim tratați în mod egal cu ceilalți participanți la competiție. Încerc să trag semnale de alarmă”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit playsport

VIDEO Ce au făcut jucătorii lui Dinamo după victoria cu FC Botoșani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.