Stranieri

Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”

Radu Drăgușin

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 20 December 2023

Radu Drăgușin, 21 de ani, care ar urma să semneze un nou contract cu Genoa, e monitorizat de Tottenham, dar clubul englez ar trata intens în această perioadă cu Nice pentru Jean-Clair Todibo (23 de ani).

Sub contract cu Genoa până în 2027 și foarte aproape de a prelungi pentru un sezon suplimentar pe „Luigi Ferraris", după cum a anunțat directorul sportiv al „Grifonului", Marco Ottolini, Radu Drăgușin atrage atenția unor importante cluburi europene.

Fabrizio Romano: „Genoa nu a fost abordată de Manchester United pentru Radu Drăgușin"

În ultimul său material pentru site-ul CaughtOffside, jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în mercato, a vorbit inclusiv despre speculația că Manchester United l-ar monitoriza la rândul său pe stoperul în vârstă de 21 de ani.

„Nu văd pe United avându-l ca țintă pe Drăgușin. Deși circulă zvonuri, eu nu știu de ceva concret dinspre Manchester. Genoa nu a fost abordată de United și acum se pregătește să semneze noul contract", a declarat Romano.

Acesta a mai spus: „Am aflat că Tottenham și Newcastle au trimis scouteri să-l urmărească pe Drăgușin, la fel, Atalanta e interesată de el. Nu am idee de unde a apărut legătura cu Manchester United".

Nu e Radu Drăgușin? Tottenham se îndreaptă spre Jean-Clair Todibo

În același timp însă, după ce s-a discutat intens în ultima săptămâni că varianta Tottenham ar fi cea mai apropiată pentru „tricolor", Daily Mail a anunțat că Spurs se îndreaptă spre alt fundaș central.

Londonezii ar fi intensificat negocierile cu Nice pentru Jean-Clair Todibo, 23 de ani, ex-Barcelona și Nice, care a debutat în acest an la naționala Franței, având două meciuri de 90 de minute la albaștri.

Jean-Clair Todibo, pilonul celei mai bune apărări din Ligue 1

Todibo, estimat de Transfermarkt la 35 de milioane de euro, cea mai mare cotă la Nice, e considerat pilonul antrenorului Francesco Farioli în cea mai bună apărare din Franța (doar nouă goluri primite în 16 etape), depășită în Top 5 Europa numai de Inter Milano (7).

Jean-Clair Todibo are două selecții pentru naționala Franței Foto: Imago

În acest sezon, Todibo a jucat 14 meciuri în Ligue 1, de fiecare dată fiind titular, de 12 ori integralist.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.