Campionate

Cel mai în vogă număr 9 din Europa » Și-a dus echipa pe primul loc, înscrie la foc automat și costă 100 de milioane de euro!

Viktor Gyokeres // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 20 December 2023

Viktor Gyokeres (25 de ani), atacantul suedez de origine maghiară pe care Sporting CP l-a cumpărat în vară cu 20 de milioane de euro, reușește un sezon extraordinar # Deunăzi, el a înscris în victoria echipei din Lisabona contra lui FC Porto, 2-0, care i-a readus pe alb-verzi pe primul loc în Portugalia.

Suedezul Viktor Gyokeres, atacant care măsoară 1,87 metri, este cel mai în vogă număr 9 din fotbalul european.

Cumpărat de Sporting CP în vară cu 20 de milioane de euro, atacantul care a aparținut de Coventry în precedenții 2 ani înscrie pe bandă rulantă în Portugalia.

VIDEO. Viktor Gyokeres, gol și pasă decisivă în Sporting - FC Porto 2-0

>

Gyokeres are deja 17 goluri și 8 assisturi în acest sezon, în numai 20 de apariții, fiind decisiv în cel mai recent meci al alb-verzilor, victoria din derby-ul cu FC Porto.

Viktor a deschis scorul în minutul 11, gol la colțul scurt după ce a protejat balonul excelent, apoi i-a pasat lui Goncalves în minutul 60 pentru reușita de 2-0. Putea să fie chiar o „dublă” pentru suedez, dar golul din minutul 45 i-a fost anulat pentru un presupus fault în faza de construcție.

Atenție: Gyokeres costă 100 de milioane de euro

Cu media de aproape un gol pe meci, Gyokeres a început să atragă atenția granzilor europeni, însă transferul lui nu va fi deloc ieftin.

Fabrizio Romano, jurnalistul numărul 1 în materie de transferuri, a anunțat că Sporting i-a fixat lui Gyokeres o clauză de reziliere în valoare de o sută de milioane de euro.

Viktor a fost foarte bun și sezonul precedent, la Coventry, în care a înscris 21 de goluri în 46 de partide în Championship, a doua ligă engleză.

El este internațional suedez și se laudă cu 5 goluri în 19 meciuri pentru naționala scandinavă.

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.