Liga 1

A contribuit la promovarea lui Dinamo, i-a surprins pe foștii colegi cu o poză cu fularul lui Real Madrid: „Ai semnat, gata?”

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Alex Pop, 30 de ani, a fost în vacanță cu soția la Madrid, fiind și pe ”Santiago Bernabeu”. S-a pozat cu fularul blanco, iar momentul s-a viralizat în online printre dinamoviști

Alex Pop, 30 de ani, a contribuit din plin la promovarea lui Dinamo în Liga 1, prin două goluri marcate în dubla de la baraj cu FC Argeș (6-1, 2-4), în momente-cheie ale fiecărui duel.

Cu toate acestea, atacantul nu a fost reținut de Ovidiu Burcă în planurile echipei pentru primul eșalon, a început sezonul prin a fi spectator, după care a părăsit ”haita” și a semnat cu Concordia Chiajna (L2). 

Suporterii au dezaprobat ideea fostului principal al lui Dinamo, l-au apreciat mult pe clujean.

Alex Pop, glume online cu foștii săi colegi de la Dinamo

Alex Pop a păstrat legătura cu dinamoviștii, de la foștii coechipieri la fani. Atacantul a plecat în vacanță la Madrid, alături de soția sa, a postat astăzi pe Instagram câteva fotografii din concediu. Printre ele sunt și cele din fața și din interiorul stadionului ”Santiago Bernabeu”, iar Alex s-a pozat ținând deasupra capului un fular al lui Real Madrid.

7goluri în 29 de meciuri a adunat Pop pentru Dinamo în stagiunea precedentă

Imediat au apărut comentariile prietenilor, pe lângă sutele de aprecieri ale pozelor. De la Gorka Larrucea la Neluț Roșu și reprezentanții ”Tribunei Dinamo”.

”Ai semnat, gata”, l-a chestionat, în glumă, Neluț Roșu pe fostul său coechipier. ”L-au luat pe Endrick, mizează pe tineri”, a parat atacantul, referindu-se la vârful brazilian care va sosi de la Palmeiras la Real în vara anului viitor, pentru 38 de milioane de euro.

8meciuri și un gol a bifat pentru Concordia Chiajna

”Știam noi. Multă baftă!”, au scris cei de la ”Tribuna Dinamo”, care colaborează cu clubul ”câinilor”. Pop nu s-a lăsat dus de val, a răspuns pe același ton glumeț: ”A picat în ultimul moment”.

VIDEO Răzvan Patriche, ultimele declarații despre victoria ,,câinilor" de la Botoșani și meciul cu FC Voluntari

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.