Liga 1

Nu, nu e o glumă! » Numărul OFICIAL al spectatorilor care au asistat la meciul UTA - Universitatea Craiova

+8 Foto
Asistență deplorabilă la meciul UTA - Universitatea Craiova / FOTO: Captură TV @Digi Sport

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Meciul dintre UTA și Universitatea Craiova, scor 2-2, din runda cu numărul 21 a Superligii, s-a jucat pe Cluj Arena într-o atmosferă dezolantă. În tribune au fost prezenți 250 de spectatori, număr oficial. 

UTA este exilată din cauza înlocuirii gazonului arenei „Francisc Neuman”. Formația antrenată de Mircea Rednic și-a mutat baza o perioadă la Oradea, dar suprafața de joc l-a nemulțumit pe antrenor.

FOTO. Asistență deplorabilă la meciul UTA - Universitatea Craiova 

Pentru partida cu Universitatea Craiova, ultima din anul 2023, arădenii au închiriat Cluj Arena. Distanța considerabilă față de Arad și faptul că meciul a fost programat miercuri, într-o zi lucrătoare, la ora 17:30, au ținut fanii departe de stadion. 

Numărul oficial anunțat de Jandarmerie este un record negativ de la revenirea arădenilor în primul eșalon, doar 250 de persoane. 

Suporterii arădeni au ce să regrete. UTA a făcut cel mai bun sfert de oră al acestui sezon. Micovschi a deschis scorul în minutul 3. Tot mijlocașul ofensiv împrumutat de la Rapid a pus presiune pe Raul Silva, pentru autogolul care modifica tabela în minutul 7. 

VIDEO. Florin Bratu a comentat imaginile amuzante cu Mircea Rednic sărbătorind în vestiar victoria cu Dinamo

>

Citește și alte știri din Superliga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.