Liga 1

Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a decis la cineva va renunța în această iarnă. Iar jucătorii care vor pleca nu vor fi luați în cantonament.

Cristi Ganea (fundaș stânga, 31 de ani), Dorin Rotariu (extremă, 28 de ani) și Damjan Djokovic (mijlocaș, 33 de ani) nu mai intră în planurile lui Becali. Se vor face eforturi pentru a li se termina contractele, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că aceștia nu vor fi luați în cantonament.

Ganea, Rotariu și Djokovic nu merg în cantonamentul FCSB

„Gigi a fost clar. Va renunța la Ganea, Djokovic și Rotariu. Și vrea să-l vândă pe Compagno.

În cazul celor trei, avem o singură variantă. Trebuie să ne înțelegem cu ei și să plece. Dacă nu vor, nu pleacă. Nu poți să îi forțezi. 

Oricum nu vor merge în cantonamentul de iarnă. E decizia patronului. Dar le vom oferi condiții de pregătire conform contractelor”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Compagno, Crețu, Djokovic și Rotariu sunt bolnavi. Inventăm viroze? Vă arat mesajele. Compagno nu putea sta în picioare. Era la pământ. A dat o viroză... Testele au fost negative. Am făcut teste de gripă și COVID și au fost negative. Dar nu puteau sta în picioare. 

- Mihai Stoica

La cine renunță FCSB

  • Cristi Ganea (31 de ani, fundaș stânga) a venit în vară la FCSB, liber de contract. A bifat 8 prezențe
  • Dorin Rotariu (28 de ani, extremă) a semnat cu FCSB în octombrie. Are 7 meciuri în tricoul roș-albastru
  • Damjan Djokovic (33 de ani, mijlocaș central croat) a semnat în vară cu FCSB. Are 23 de meciuiri, 4 goluri și un assist în toate competițiile

Ne vom cam despărți de câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea... Trebuie să ne despărțim. Djokovic, da. Ce să facem? Am zis că util că mai avem două meciuri de jucat. Am zis așa... Facem selecție. Să rămână doar crema.

- Gigi Becali

VIDEO Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.