Campionate

Mircea Lucescu e aproape de un nou contract » Ar urma să aibă un nume legendar ca asistent

Mircea Lucescu e dorit la Beșiktaș // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Liber de contract de la începutul lunii noiembrie, când a plecat de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu ar putea reveni în Turcia. E dorit de Beșiktaș. 

La 78 de ani, Mircea Lucescu nu are de gând să se retragă. Și pare gata de o nouă aventură. În Turcia. 

Mircea Lucescu e dorit la Beșiktaș 

Presa turcă scrie că Beșiktaș se va despărți de antrenorul Riza Calimbay, Contractul său urmând să se încheie pe 27 decembrie, când va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație. 

Șefii turcilor au discutat cu Hansi Flick, dar acesta i-a refuzat în așteptarea unei oferte din Bundesliga. Iar după refuzul neamțului, Beșiktaș s-a îndreptat către Mircea Lucescu. 

Turcii scriu că Mircea Lucescu ar urma să semneze un contract pe un an și jumătate, iar legendarul Miroslav Klose ar urma să-i fie secund. Planul e ca neamțul să preia echipa la finalul contractului lui Mircea Lucescu. 

Mircea Lucescu a antrenat doi ani la Beșiktaș, între 2002 și 2004. A venit la clubul alb-negru chiar de la rivala Galatasaray (2000-2002). Cu Lucescu pe bancă, Beșiktaș a fost campioană în sezonul 2002-2003. 

De-a lungul anilor, Mircea Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, naționala Turciei și Dinamo Kiev. 

În prezent, Beșiktaș e pe locul 5. Are 26 de puncte în 15 etape. Lider e Fenerbahce, cu 43, la egalitate cu Galatasaray.

VIDEO Mircea Lucescu și Ioan Andone au petrecut împreună

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.