Liga 1

Gică Hagi, indus în eroare după remiza cu Rapid: „Am conducere, asta mi-au transmis!” » De ce sunt acuzațiile „Regelui” eronate

Farul și Rapid au remizat, scor 0-0. Gică Hagi (58 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Marcel Bîrsan.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Farul și Rapid au remizat, scor 0-0. Gică Hagi (58 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Marcel Bîrsan. 

Farul l-a învins de trei ori pe Horațiu Moldovan. Reușitele din prima repriză au fost anulate pentru ofsaid, iar golul lui Mazilu din partea secundă, din cauza unui fault comis de Budescu. „Regele” se consideră nedreptățit. 

Gică Hagi, în eroare după Farul - Rapid 0-0

„Un meci frumos, așa cum a ieșit întotdeauna între noi. Sunt ambiții multe. Cred că meritam să luăm cele trei puncte, dar ăsta e fotbalul. 

Am marcat de trei ori. Am înțeles ce mi-a zis conducerea, că nu s-a dat nicio imagine de la golul doi, care eu cred că e valabil. Am conducere, foști fotbaliști. Mi s-a zis că nu e reluare. 

Noi am învins, dar n-a fost ofsaid. Mâna adversarului era în față! Nu știu cum mi se pare, eu am luat roșu când m-am dus și am întrebat, cu bun-simț. Roșu și am stat etape. Ce putem să facem? Ne convine sau nu ne convine, trebuie să mergem înainte”, a spus Hagi, la Prima Sport. 

Ambele acuzații făcute de Hagi au fost eronate. Reluările, cu liniile din camera VAR, au fost prezentate de televiziunile deținătoare de drepturi. În plus, mâna nu se ia în calcul în momentul analizei poziției de ofsaid. 

FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

Hagi acuză și anularea golului lui Mazilu

„Apoi, golul 3. Acum o lună am luat gol în ultimul minut, când am avut fault. Am luat gol, l-am întrebat pe arbitru de ce nu s-a întors faza. Mi-a dat roșu și toți de la Digi Sport, mai ales, mă criticau. Că ce vede Hagi... cu Steaua s-a întors, mereu s-a întors. E normal așa? 

Apoi, să mă faceți cum mă faceți la televizor? Cum bat câmpii? Am văzut 100.000 de goluri.... azi de ce n-a închis ochii, la fel ca la faza trecută? Pierdem puncte importante. Băieții ăștia au muncit și se pierd puncte”, a „tunat” Hagi. 

În rest, sunt Sărbătorile. Cred că Farul a făcut un an bun. I-am felicitat pe toți. S-a muncit bine un an. Toată lumea merită felicitări. Meritam victoria, dar asta este. Mergem înainte, să fim buni, să fim înțelegători

- Gică Hagi

VIDEO. Gică Hagi a dezvăluit prima întrebare pusă lui Ilie Dumitrescu, imediat după Revoluție: „Ce simți?”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.