Liga 1

Horațiu Moldovan, gata să plece de la Rapid în această iarnă: „Acum mă pot gândi să fac pasul afară”

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, a declarat că se gândește la un transfer în străinătate în această iarnă. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 20 decembrie 2023

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, a declarat că se gândește la un transfer în străinătate în această iarnă. 

Farul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul #21 din SuperLiga. 

La finalul meciului, Horațiu Moldovan s-a arătat mulțumit de rezultat, ținând cont că a fost un meci pe terenul campioanei României.

Portarul Rapidului a spus că, în cazul unei oferte foarte bune, este gata să plece din Giulești în perioada imediat următoare. Acesta are o clauză de reziliere în valoare de 800.000 de euro.

Horațiu Moldovan, după Farul - Rapid:„Cred că e un rezultat echitabil" 

Cred că e un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipă foarte bună. E campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ce face aici. Vreau să-i urez succes.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest, nu vreau să comentez.

Trecem printr-un moment greu, era necesară această pauză. Nu am reușit să câștigăm de 7-8 etape. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, pentru că le promiseserăm locurile 1-3. O să ne pregătim foarte bine în cantonamentul care urmează și cred că la final o să ne bucurăm. Se vor înjumătăți punctele și în play-off e posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară. A fost un an încărcat. Am avut la echipa națională rezultatele pe care mi le doream. Am avut prestații destul de bune și la Rapid. 

Mă bucur că am terminat acest an sănătos și mă concentrez doar pe ce urmează”, a declarat Horațiu Moldovan, pentru Prima Sport

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.