Altele

A început cel mai nebun Campionat Mondial! » Bărbați costumați în prințese, extratereștri și ștrumfi + Peter Crouch cu paharul de bere în cap

Articol de David Marinescu  —  joi, 21 decembrie 2023

În Londra are loc, între 15 decembrie și 3 ianuarie, PDC World Darts Championship. Cu alte cuvinte, Campionatul Mondial la aruncarea săgeților. Iar fanii prezenți la dueluri fac o atmosferă incredibilă. 

Zi de zi, în Alexandra Palace din Londra, cei mai buni sportivi se întrec pentru a pune mâna pe trofeu și pentru cecul de 500.000 de lire. Favoritul turneului e britanicul Michael Smith, campionul en-titre.

GALERIE FOTO. Atmosferă incredibilă la Campionatul Mondial de Darts

Iar spectacol nu este doar în timpul duelurilor dintre jucători, ci și în tribună. Acolo unde fanii fac o atmosferă incredibilă. Și oferă imagini inedite. 

Fanii darts-ului continuă să respecte o tradiție care a început acum aproximativ 10 ani. Concret, aceștia vin la sală în cele mai ciudate costume, spre amuzamentul tuturor.

La această ediție, dar și de-a lungul anilor, ștrumfi, extratereștri, Papa, Regele Charles, SuperMario, și chiar bărbați îmbrăcați în prințese Disney au fost văzuți în tribune.

Chiar și Peter Crouch a făcut senzație. Fostul atacant englez a dat pe gât un pahar de bere. Apoi și l-a pus în cap și a început să danseze, spre bucuria fanilor.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.