Liga 1

Vacanța n-a început deloc bine pentru FCSB: a rămas fără „piesa principală”

Articol de Dan Udrea  —  joi, 21 decembrie 2023

FCSB, liderul din Superligă, a primit o veste proastă: Alexandru Băluță va face tușa aproximativ 3 săptămâni, urmând să rateze mare parte a pregătirii de iarnă. 

După prestația excelentă din Poli Iași - FCSB 1-3, în care a jucat 86 de minute și a dat un gol, extrema de 30 ani a acuzat probleme medicale. Iar rezultatul testelor a fost unul extrem de prost pentru el și pentru FCSB. 

Alexandru Băluță a suferit o ruptură musculară 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Alexandru Băluță a suferit o ruptură musculară. Ceea ce înseamnă că va trebui să ia o pauză de aproximativ trei săptămâni. Astfel, el va rata prima parte a cantonamentului de iarnă, pe care FCSB îl va desfășura între 8 și 21 ianuarie în Antalya.

În plus, Alex e incert și pentru prima etapă din 2024, cu UTA (22 ianuarie), meci în care FCSB nu va putea conta nici pe suspendatul Florinel Coman. 

Becali îl vede „piesa principală”

După 3-0 cu Hermannstadt, Alexandru Băluță era cel mai lăudat jucător de la FCSB.

„Băluță... Dacă nu e Băluță... E piesă principală. Dacă nu e el, nu putem juca așa în viteză. El dă tonul”, spunea Gigi Becali recent la Fanatik.

2goluri în 16 meciuri în Superligă are Alexandru Băluță la FCSB

Nu e prima dată când Alexandru Băluță suferă o accidentare complicată. El s-a mai accidentat grav și la începutul lunii august, în returul cu CSKA Sofia, din preliminariile Conference League. Atunci a ratat trei meciuri în campionat și două în cupele europene.

VIDEO Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.