Stranieri

Cota lui Marin, scădere DRAMATICĂ! De 3 ori mai slab ca în urmă cu 4 luni

Răzvan Marin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 21 decembrie 2023

Cota lui Răzvan Marin (27 de ani, mijlocașul lui Empoli) a scăzut la 2,5 milioane de euro după ultima actualizare pe Transfermarkt.

Astfel, cota lui Marin a scăzut de mai bine de 3 ori în ultimele 4 luni, era evaluat la 8 milioane de euro în vara lui 2023, la începutul sezonului.

Cota lui Răzvan Marin, scădere dramatică

Răzvan Marin a pierdut statulul de titular indiscutabil la Empoli în ultimele meciuri, iar acest lucru i-a afectat și cota. Deși a fost un om important pentru naționala României, care s-a calificat la EURO 2024, cei de la Transfermarkt i-au scăzut drastic cota lui Marin. În octombrie, la penultima actualizare, era evaluat la 5 milioane de euro. Acum s-a înjumătățit. 

Scăderea față de iunie 2021 e cu adevărat dramatică. Răzvan era evaluat la 15 milioane de euro în urmă cu doi ani și jumătate, atunci când a atins și maximul în carieră. 

Marin are 13 meciuri în acest sezon în Serie A, a fost titular în doar 63% din partide. Internaționalul român nu a marcat și nu a pasat decisiv în actuala stagiune. 

În ultimele 10 meciuri din campionat, Marin a fost titular de 5 ori. De ale 3 ori a intrat în repriza a doua, iar în alte două meciuri nu a jucat deloc, a rămas pe bancă.

VIDEO. Rezumat Torino - Empoli 1-0, meci în care Răzvan Marin a fost titular

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.