Liga 1

Alertă înainte de derby-ul Clujului: forțele de ordine au intervenit, a fost deschisă o anchetă

CFR Cluj va primi vizita Universității // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 21 decembrie 2023

Cu câteva ore înainte de CFR Cluj - U Cluj, meci programat să înceapă la ora 19:45, pe stadionul din Gruia a fost zărit un obiect misterios, asemănător unei fumigene. Forțele de ordine au intervenit pentru a îndepărta respectivul obiect din incinta arenei.

Etapa 21 din Superligă propune un duel tare, derby-ul Clujului, partida dintre CFR și Universitatea Cluj.

Astăzi, cu câteva ore înainte de start, responsabilii cu securitatea au sesizat prezența unui obiect misterios la stadionul din Gruia. Forțele de ordine au intervenit și au îndepărtat dispozitivul asemănător unei fumigene.

Alertă înainte de CFR Cluj - U Cluj

„Astăzi, în urma controlului de securitate specific zilei de meci, a fost identificat în stadion, sub o dală de beton, un dispozitiv pirotehnic asemănător unei fumigene. În urma acestui eveniment, au fost alertate organele abilitate care au îndepărtat respectivul obiect și au deschis o anchetă.

Clubul nostru a pus la dispoziție toate imaginile și toate informațiile pe care le deține în acest sens pentru a sprijini rezolvarea acestei situații.

Pe această cale, salutăm vigilența organelor de ordine care au răspuns prompt solicitărilor noastre pentru a se asigura că nu este vorba despre niciun pericol”, a transmis CFR Cluj într-un comunicat.

Potrivit News.ro, fumigena era vișinie, culoarea clubului gazdă, CFR Cluj. Pentru a se asigura că spiritele nu vor escadala în tribune, Jandarmeria a suplimentat efectivul cu 100 de jandarmi de la Târgu Mureș.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.