Liga 1

Plecare-șoc de la Rapid » S-a înțeles cu Șucu și reziliază contractul

Dan Șucu și Daniel Niculae, foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 21 decembrie 2023

Rapid ar urma să se despartă de Borja Valle (31 de ani), mijlocaș ofensiv, în pauza de iarnă. Meciul cu Farul, scor 0-0, ar fi ultimul al spaniolului în tricoul alb-vișiniu.

Borja Valle s-ar fi înțeles cu Rapid și va rezilia pe cale amiabilă, va pleca liber de contract și poate semna cu orice echipă, potrivit Fanatik.

Borja Valle s-a înțeles cu Rapid și pleacă din Giulești

Valle venea liber de contract la Rapid în vară, a jucat 16 meciuri în Superliga, a marcat 1 gol și a dat 3 pase decisive. După accidentarea lui Albion Rrahmani, spaniolul a fost folosit de Bergodi ca „vârf” fals, unde nu a dat randament.

Dovadă că Rapid nu a mai câștigat de 6 etape în Liga 1, iar în ultimele două meciuri nu a marcat, 0-0 cu Petrolul și 0-0 cu Farul. În aceste 6 jocuri de Superliga fără victorie, Rapid a marcat doar 3 goluri, două dintre ele în același meci, 2-3 cu U Cluj, iar celălalt cu Voluntari, 1-2.

Borja Valle e primul jucător care se va despărți de Rapid în iarnă, club care caută să se întărească în speranța de a-și îndeplini obiectivul, clasare pe locurile 1-3. Giuleștenii l-au luat deja pe Florent Hasani, 26 de ani, un atacant venit din Albania, țară în care a ieșit golgeter în sezonul trecut.

Lotul va fi întărit. Sincer, nu știu. E un grup bun. Nu cred că vor veni mai mult de 3 jucători

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Dan Șucu, patronul Rapidului, a anunțat că negociază pentru transferurile lui Tudor Băluță, mijlocașul central de la Farul, și Ermal Krasniqi, extrema de la CFR Cluj.

Borja Valle/ foto Imago Images

VIDEO. Gigi Becali nu crede că Rapid va prinde play-off-ul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.