Altele

Naționala masculină de polo a României a încheiat turneul amical de la Budapesta cu patru înfrângeri

Poloiștii români au avut parte de meciuri extrem de puternice

Articol de Roxana Fleşeru  —  joi, 21 decembrie 2023

Naționala masculină a terminat turneul amical de la Budapesta cu o înfrângere suferită după executarea loviturilor de la 5m în fața Germaniei, 10-12. 

România s-a pregătit pentru Campionatul European, care va avea loc la Dubrovnik şi Zagreb (Croaţia), în perioada 4-16 ianuarie, cu un turneu internațional desfășurat la Budapesta, unde a întâlnit patru echipe extrem de puternice.

„Tricolorii” antrenați de Bogdan Rath s-au duelat cu Serbia (5-15), cu Ungaria (8-15), cu Spania (7-15) și Germania (10-12). Ultimul meci, cel cu Germania, cea care s-a disputat joi a fost decisă după lovituri de la 5 metri, scorul după timpul regulamentar fiind 9-9.

Pentru România au marcat: Ionuț Vrânceanu (3 goluri), David Beleneseiy (2 goluri), Tudor Fulea (2 goluri), Silvian Colodrovski (2 goluri), Levente Vancsik (1 gol).

Primul meci pe 5 ianuarie

La Campionatul European, România va face parte din Grupa D alături de Slovacia, Țările de Jos și Slovenia și va debuta pe 5 ianuarie. Primele două echipe merg în următoarea fază. Șaisprezece formații vor participa la turneul final din Croația.

Programul României la CE 2024

  • 5 ianuarie » România-Țările de Jos
  • 7 ianuarie » România-Slovenia
  • 9 ianuarie » Slovacia-România

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.