Liga 1

„Se știe că Gigi Becali nu are răbdare” » Cum a răspuns Alhassan înainte de trecerea la FCSB

Baba Alhassan, cu semnături pe tricou din partea colegilor și antrenorilor

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 21 December 2023

Baba Alhassan (23 de ani) a jucat astăzi ultimul meci la Hermannstadt înainte de a face pasul la FCSB. Mijlocașul ghanez a fost integralist în remiza cu Sepsi OSK, 1-1, iar din ianuarie va îmbrăca echipamentul actualului lider din Superligă.

Alhassan a costat-o pe FCSB 600.000 de euro. El nu a jucat etapa trecută, în duelul contra viitoarei lui echipe, dar a fost integralist astăzi, la 1-1 cu Sepsi.

După meci, Alhassan a apărut la flash-interviu cu semnăturile colegilor și antrenorilor pe tricou. A fost ultima lui partidă pentru echipa din Sibiu, unde ajunsese în octombrie 2020.

Baba Alhassan, după ultimul meci la Hermannstadt: „O plăcere să lucrez cu cei de aici”

„Am vrut cele 3 puncte, dar, din păcate, am făcut egal. Ne vom concentra pe meciurile de anul viitor, vom vedea ce se va întâmpla.

A fost o plăcere să lucrez alături de cei de aici. Am avut puține emoții, a fost ultimul meu meci alături de ei, poate nu-i voi mai vedea, cine știe?”, a spus mijlocașul ghanez.

Baba Alhassan: „Nu mi-e frică de Gigi Becali. De ce să-mi fie?”

Referitor la transferul la FCSB, Alhassan a spus: „Va fi o provocare nouă, acum merg în vacanță, apoi voi reveni și vom vedea ce va fi. Vreau să câștig toate meciurile acolo, voi da totul, 100%”.

Cât despre răbdarea limitată a lui Gigi Becali, ghanezul s-a declarat încrezător că va rezista: „Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal, sunt banii lui. Eu trebuie să joc bine, depinde doar de mine. Nu mi-e frică. De ce să-mi fie?”.

Cum de nu a jucat cu FCSB, dar a revenit astăzi? El trebuia să plece în vacanță, dar a avut o problemă cu permisul de muncă. Putea pleca, dar dacă nu-și lua permisul ar fi avut probleme cu viza la plecarea în cantonament alături de FCSB. 

A rămas, s-a antrenat, am vorbit cu el, i-am spus că am avea nevoie de el. A înțeles și a vrut să joace. Dacă simțeam că nu-și dorește absolut deloc, atunci n-ar fi jucat.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul unui atacant

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.