Fitness

Ea e cea mai sexy antrenoare de fitness din România: „Am reușit să obțin cea mai potrivită strategie”

Articol de Andra Mocanu  —  Thursday, 21 December 2023

Bogdana Tancău este fără îndoială cea mai sexy antrenoare de fitness din România. De mai bine de zece ani antrenează și a reușit să își facă o adevărată comunitate online care-i urmează sfaturile în materie.

„Am reușit să obțin cea mai potrivită strategie de fitness pentru a avea cele mai bune rezultate”, spune Bogdana. Aceasta a creat mai multe antrenamente „eficiente și distractive”, după cum Bogdana le numește.

„Atunci când antrenamentul este fun, își este mult mai ușor să devii constant, să îți creezi un stil de viață sănătos, pentru că despre asta este vorba. Să creăm obiceiuri sănătoase despre cum ne antrenăm și cum mâncăm”, explică antrenoarea pe pagina sa personală.

Bogdana este una dintre cele mai urmărite antrenoare din România, având aproape 72.000 de prieteni virtuali pe Instragram. Iar cu ocazia Sărbătorilor a pregătit programe speciale de antrenament pentru cei care vor să-i calce pragul sălii.

„Alege acum programul de fitness care ți se potrivește și fii mai aproape cu un pas de un stil de viata sănătos, un corp tonifiat și o stare generală mai bună”, e mesajul cu care Bogdana speră să adune cât mai mulți clienți. 

Oricum, la capitolul inimioare virtuale e deja campioană! „Ce fată sexy, mă faci să visez!”, „Eu te înveselesc și tu mă inspiri” sau „Arăți super cool, minunat și uimitor. Ești frumoasă, superbă și fabuloasă” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Bogdana le-a primit de la prietenii virtuali.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.