Stiri extrasport

Cadou de Crăciun de la Mădălina Ghenea » Apariție incendiară în costum de baie

+58 Foto
FOTO: Instagram @Mădălina Ghenea

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 22 decembrie 2023

Mădălina Ghenea, fosta iubită a jucătorului de tenis Grigor Dimitrov, a avut o apariție incendiară pe Instagram, într-un costum de baie galben.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea le-a oferit un cadou fanilor cu o nouă apariție răvășitoare pe Instagram. Asta după ce în urmă cu doar câteva zile poza din nou provocator, de data aceasta pe străzile din Roma (imaginile, în galeria foto de mai jos).

„Îmi e dor de vară”, a scris Mădălina Ghenea în descrierea unui video în care apare în lenjerie intimă. Iar fanii au reacționat imediat:

  • „Unică”
  • „Divină”
  • „Cea mai frumoasă femeie din lume”
  • „Doamne, cât de superbă ești”
  • „Mereu sexy”

Mădălina Ghenea, victima hărțuirii

„Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece a reușit să identifice hărțuitorul. 

La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, povestea Mădălina Ghenea în martie 2023.

Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă

- Mădălina Ghenea

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.