Liga 1

MM Stoica, acuzații în direct după CFR - U Cluj: „Nu m-a mirat că a greșit flagrant” » Jucătorul a luat 2 în GSP

MM Stoica/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 21 decembrie 2023

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut acuzații dure la adresa lui Bogdan Mitrea, fundașul lui U Cluj, după înfrângerea „Șepcilor roșii” cu CFR Cluj, scor 0-4.

Mitrea a fost cel mai slab de pe teren în derby-ul Clujului și a primit nota 2 în caseta GSP.

MM Stoica, acuzații la adresa lui Bogdan Mitrea

„Diferența mare se explică prin faptul că Universitatea Cluj, care a fost condusă din minutul 2, nu a luat niciun cartonaș galben. Când ai asemenea atitudine e greu să obții ceva. În meciuri ca acestea, cu o rivalitate acerbă, se lasă cu cartonașe.

A fost un singur cartonaș galben, luat de Bîrligea. Nu mă miră că Mitrea greșește flagrant la unele faze. Mi-am adus aminte de ce s-a întâmpla acum câteva luni. Mitrea, când era la Craiova, a avut o evoluție oscilantă cu Farul, în sezonul trecut. El doar cu noi se răzbună. 

Chiar nu înțeleg cum joacă în locul lui Miron. Am văzut cum a jucat U Cluj cu Rapid și mi s-a părut una dintre cele mai tari echipe din campionat. Poate că ăștia sunt ei fără Nistor. 

Îmi doresc în play-off echipe care să nu abordeze diferit partidele în funcție de adversar. Dar nu se va întâmpla. Depinde în locul cui ar fi U Cluj în play-off”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.