Liga 1

Sabău a șocat la interviu: „Conducerea să se gândească la altă variantă de antrenor! Jucătorii au nevoie de altceva”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, a fost profund afectat de umilința suferită cu CFR Cluj, scor 0-4.

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 21 decembrie 2023

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, a fost profund afectat de umilința suferită cu CFR Cluj, scor 0-4

Fără să demisioneze în direct, Sabău a transmis conducerii să se gândească la altă variantă de antrenor, la un alt tip de tehnician.

Sabău: „Conducerea să se gândească la altă variantă de antrenor!”

„Nu sunt supărat pe ei, eu i-am pregătit. Am arătat foarte rău în ultimele jocuri. Le-am și mulțumit, în acest campionat am jucat foarte bine. Am fost pe 5, acum suntem, probabil, acolo unde ne e locul. Am fost dominați la toate capitolele: fizic, tactic, la duelurile 1 la 1. 

Au putut mult mai mult ca noi, sunt principalul vinovat. Nu exclud să plec, îi sfătuiesc pe cei din conducere să se gândească la alt antrenor. Poate jucătorii au nevoie de un alt tip de om, de un antrenor cu alte calități. Nu ar fi rău dacă s-ar gândi la altă variantă. O să am o discuție. Nu am arătat cum trebuie, sunt principalul vinovat. De ce să vorbim de tactică? Nu ai ce analiza azi. 

Diferență mare de valoare. Unii jucători sunt timizi, fricoși, au nevoie de timp să se maturizeze. Le mulțumesc, le doresc o vacanță plăcută. Au calitate, eu sunt responsabil de cum ne-am prezentat. Conducerea să se gândească la altă variantă! 

Nu plec în momentul de față, dar ar fi bine să luăm în calcul varianta asta. Și dacă pierdeam, trebuia să arătăm altfel”, a declarat Sabău, la Orange Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.