Liga 1

„ZERO creier” » La două dimineața, Tavi Popescu făcea schimb de jigniri cu un stelist

Octavian Popescu // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 22 decembrie 2023

Octavian Popescu (20 de ani) s-a alăturat Threads, o nouă aplicație de social media, răspunsul celor de la Meta (Facebook) pentru Twitter. Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, jucătorul lui FCSB a publicat o fotografie și s-a contrat cu un fan al Stelei.

FCSB a încheiat anul cu o victorie în deplasare, 3-1 la Iași, cu Poli. Între timp, roș-albaștrii au intrat în vacanță, înainte de a se reuni pentru a pregăti a doua parte a sezonului.

Octavian Popescu, schimbat după doar 45 de minute în ultimul meci, a profitat de pauză pentru a-și deschide cont pe cea mai proaspătă rețea de socializare, Threads.

La două dimineața, Tavi Popescu făcea schimb de jigniri cu un stelist: „Zero creier”

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, decarul de la FCSB a publicat o fotografie din sala de forță, în care execută tracțiuni la helcometru.

Un fan al Stelei și-a făcut apariția în secțiunea de comentarii și a scris: „Născut și crescut în spiritul fcsb, mereu pe locul 2! vOI nu sunteți STEAUA!”.

Răspunsul lui Tavi nu s-a lăsat așteptat mult timp. „Zero creier”, a scris fcsbistul.

Interacțiunea dintre Tavi Popescu și fanul Stelei

De altfel, Octavian Popescu interacționează destul de mult cu fanii pe noua platformă socială.

„Bravo Tavi, ești fotbalistul meu preferat, te urmăresc de când ai șutat ca Neymar”, i-a scris alt utilizator, aluzie la declarațiile pe care Tavi le-a făcut în unul dintre primele lui interviuri. „Mersi frățior”, a răspuns fotbalistul.

VIDEO. Gigi Becali: „Nu avem cum să mai pierdem titlul”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.