Tenis

Jennifer Lopez, în rochia roșie purtată de Iga Swiatek » Imaginea a devenit virală după ce fanii au sesizat ce ajustări a făcut J. LO

+31 Foto
Jennifer Lopez (54 de ani) a purtat rochia făcută celebră de liderul mondial Iga Swiatek (22 de ani) la petrecerea care a prefațat Turneul Campioanelor din 2023. Actrița a făcut mici ajustări și a atras atenția fanilor de pe rețelele de socializare.

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 22 December 2023

Jennifer Lopez (54 de ani) a purtat rochia făcută celebră de liderul mondial Iga Swiatek (22 de ani) la petrecerea care a prefațat Turneul Campioanelor din 2023. Cântăreața a făcut mici ajustări și a atras atenția fanilor de pe rețelele de socializare.

Iga Swiatek a făcut notă distinctivă la Cancun, în finalul lunii octombrie. Liderul mondial a ignorat îndrumările organizatorilor. A apărut într-o rochie roșie, deși toate colegele ei au fost îmbrăcate în alb. Rochia a fost o creație a creatoarei de modă poloneze Magda Butrym. Spre deosebire de Swiatek, J. Lo a ales să poarte ținuta fără sutien, iar imaginea a devenit imediat virală.

FOTO. Jennifer Lopez, în rochia purtată de Iga Swiatek la Turneul Campioanelor: „ajustările” care au ajutat-o să dea lovitura

+31 Foto
FOTO: Instagram @JLo

Creația Magdei Butrym face din nou valuri pe internet. Jennifer Lopez a purtat rochia în timpul unei petreceri de Crăciun pe care a organizat-o la reședința din Los Angeles. 

La eveniment a fost prezent, evident, soțul Ben Affleck, dar și celebrități precum Margot Robbie, Michael B. Jordan sau Jennifer Lewis.

J Lo a postat imaginile pe contul de Instagram și a strâns peste 420.000 de aprecieri în ultimele 48 de ore.

VIDEO. Îi ia apărarea lui Mouratoglu în cazul Halep: „Nu cred că un om atât de inteligent risca așa!”

Vezi și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.