Handbal

CSM București, transfer de top » Campioana Germaniei a semnat

Gabriela Dias Moreschi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 23 December 2023

CSM București a anunțat transferul Gabrielei Dias Moreschi (29 de ani), portarul de la Bietigheim, campioana Germaniei.

Portarul titular al naționalei Braziliei va ajunge din vară la CSM București. Ea a semnat un contract valabil pe două sezoane. Brazilianca va avea concurență serioasă la CSM, care a prelungit contractul cu Evelina Eriksson (27 de ani), locul 4 la CM de handbal cu național Suediei.

CSM București a transferat-o pe Gabriela Dias Moreschi

„Clubul Sportiv Municipal București o va avea din vară în lot și pe Gabriela Dias Moreschi, portarul Naționalei Braziliei și al campioanei Germaniei, SG BBM Bietigheim. Campioană a Norvegiei și a Germaniei, câștigătoare a EHF European League, a Jocurilor Panamericane și ale Americii de Sud. 

Una dintre portărițele de top în actualul sezon din EHF Champions League, cu un procentaj mediu al mingilor salvate de 32,08%. 68 de intervenții salvatoare în poarta lui Bietigheim, 18 dintre acestea în meciul direct cu CSM București, când eficiența a ajuns la 42,86%! O medie de 32,1% și la Mondialul recent încheiat. 

Acestea sunt câteva dintre datele ce o recomandă pe brazilianca Gabriela Goncalves Dias Moreschi, care din vară va fi una dintre apărătoarele porții lui CSM București. 

Cu o statură impresionantă, datorită înălțimii de 1,90 metri, jucătoarea de 29 de ani promite o concurență serioasă celorlalți portari ai «tigroaicelor» în următoarele două sezoane”, a transmis CSM București pe site-ul oficial. 

VIDEO. Primele declarații ale Gabrielei Dias Moreschi după ce a semnat cu CSM București

Gabriela a transmis și un mesaj după ce a semnat cu CSM București, postat de clubul din Capitală pe Facebook: „Sunt foarte bucuroasă că voi face parte din lotul lui CSM București din sezonul următor. 

Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii și cu toată lumea din echipă și abia aștept să creăm multe momente frumoase împreună”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.