Liga 1

Tragedie la Poli! Doi foști fundași cunoscuți au decedat

Narcis Ciocîrlan, fost jucător al lui Poli Iași, a decedat

Articol de Ovidiu Minea  —  Saturday, 23 December 2023

Fotbalul ieșean este în doliu în prag de Sărbători. În această săptămână, doi dintre cunoscuții foști jucători ai Politehnicii au decedat.

Miercuri s-a stins Dragoș Urdaru (54 ani), component al echipei care a realizat, în 1995, prima promovare de după 1989 a Iașiului în prima ligă.

Dragoș Urdaru, victima unei boli incurabile

Urdaru jucase în barajul de la Brașov, cu Electroputere Craiova, câștigat de moldoveni și, după retragere, a fost, pentru o perioadă, arbitru și, apoi, organizator de competiții la Poli. Urdaru, suferind de o boală incurabilă, a fost înmormântat vineri.

Iar astăzi a decedat Narcis Ciocîrlan, unul dintre jucătorii echipei de aur a Politehnicii, din anii ‘70 -‘80. După ce nu a mai fost fotbalist, Ciocîrlan (71 ani) a devenit antrenor, fiind și principal, pentru o scurtă perioadă, la Poli.

De asemenea, Ciocîrlan a fost și asistentul regretatului Ionuț Popa în Copou, dar și al lui Marin Barbu, la Foresta Suceava. Fostul fundaș din echipa lui Simionaș mai fusese și vicepreședinte la Politehnica.

Narcis Ciocîrlan a făcut infarct

El era cunoscut cu probleme cardiace și a decedat ca urmare a unui infarct. În noiembrie 2011, pe vremea când era antrenor secund la Poli, lui Ciocîrlan i s-a făcut rău chiar în autocarul echipei, în timpul unei deplasări la Constanţa, pentru un meci cu Farul.

Transportat cu o ambulanță la spitalul din Bârlad și de acolo cu elicopterul, la „Institutul de boli cardiovasculare" din Iaşi, fostul fotbalist ieșean a primit atunci diagnosticul de „sindrom coronarian acut”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.