Liga 1

Transfer anunțat oficial de FCSB, înainte de Crăciun: „Suntem mândri de el, va înfrunta cu brio noua provocare!”

Baba Alhassan a semnat oficial cu FCSB! Ce urmează pentru jucătorul din Ghana

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday, 23 December 2023

FCSB e cu gândul la un nou titlu de campioană după 9 ani de pauză, iar oficialii liderului la zi au anunțat astăzi transferul definitiv al ghanezului Baba Alhassan, de la Hermannstadt

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, atunci când va efectua vizita medicală alături de colegii lui.

Apoi acesta va pleca în cantonamentul de iarnă al echipei, care va avea loc în Turcia. Fotbalistul ganez va purta tricoul cu numărul 42.

Hermannstadt a negociat cu FCSB și primește 600.000 de euro pentru Alhassan. În plus, conform surselor GSP, echipa din Sibiu păstrează și 20% dintr-un viitor transfer al lui Baba.

FCH și FCSB au ajuns la un acord oficial în privința transferului mijlocașului ghanez Baba Alhassan, care se va alătura liderului din SuperLiga România în luna ianuarie a anului viitor. Și pe această cale îi transmitem lui Baba că suntem mândri de el și încrezători că va înfrunta cu brio noua provocare! 
mesajul celor de la Hermannstadt

Echipă probabilă FCSB din ianuarie:

  • Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Alhassan - Băluță, Phelipe, Coman.

A făcut show pentru sibieni

Alhassan ajungea în Liga 1 în 2020, când semna din postura de jucător liber de contract cu Hermannstadt. A promovat cu trupa sibiană în Liga 1 în 2022, iar în primul sezon în Liga 1 a impresionat.

A marcat 6 goluri și a dat două assist-uri în 30 de meciuri de campionat stagiunea precedentă. În acest sezon are 18 meciuri, două goluri și zero assist-uri în SuperLiga.

„Se știe că Gigi Becali nu are răbdare”

După meciul lui Hermannstadt cu Sepsi, Baba Alhassan a vorbit despre mutarea la FCSB. „Va fi o provocare nouă, acum merg în vacanță, apoi voi reveni și vom vedea ce va fi. Vreau să câștig toate meciurile acolo, voi da totul, 100%”, a spus acesta.

Cât despre răbdarea limitată a lui Gigi Becali, ghanezul s-a declarat încrezător că va rezista: „Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal, sunt banii lui. Eu trebuie să joc bine, depinde doar de mine. Nu mi-e frică. De ce să-mi fie?”.

Ce spunea în urmă cu un an? „Vreau să plec și să joc în altă țară! Îmi doresc să joc în Premier League. Acesta este visul meu”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.