Liga 1

Varga i-a decis soarta lui Mandorlini: „Toate aceste lucruri m-au convins”

Andrea Mandorlini/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 23 decembrie 2023

Victoria lui CFR Cluj cu Universitatea Cluj, 4-0, i-a salvat postul lui Andrea Mandorlini, al cărui scaun se clătina serios după 8 meciuri la rând fără victorie.

Mandorlini risca să fie demis dacă pierdea derby-ul Clujului, însă echipa lui și-a zdrobit rivala. Nelu Varga, patronul de la CFR, a anunțat că victoria cu „studenții” l-a convins să îl păstreze la echipă pe tehnicianul italian.

Mandorlini rămâne la CFR Cluj

„Meciul cu Universitatea Cluj m-a convins că Andrea Mandorlini ar trebui să rămână. Am văzut că are parte și de susținerea vestiarului, jucătorii îl apreciază foarte tare. Toate aceste lucruri m-au convins că trebuie să rămână la echipă”, a anunțat Nelu Varga, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj a încheiat anul pe locul doi în Superliga, cu 36 de puncte în 21 de meciuri. Ardelenii sunt la 8 puncte sub liderul FCSB și la două peste Universitatea Craiova, echipa de pe locul 3.

Înainte de victoria cu U Cluj, CFR avea 8 meciuri consecutive fără succes, 7 în Liga 1 și unul în Cupa României Betano. Ultimul succes data din 30 octombrie, 3-1 cu Farul. Elevii lui Mandorlini s-au trezit la ultimul meci din 2023 și și-au spulberat rivalii din oraș.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.